Over Anna Ebikes

  • Home
  • /
  • Over Anna Ebikes

Mag ik mij voorstellen, Ik ben Anna, en ik ben een nieuw Hollands merk op Ebike markt. In 2014 geboren uit de creative geest van 4 fanatieke heren met passie voor fiets en techniek.

Samen met een van de grotere gespecialiseerde Ebike ontwerpers in Oostenrijk ben ik aan de slag gegaan om een hele leuke Ebike samen te stellen uit goede onderdelen doch met een betaalbare prijs.

De bovenstaande foto is mijn eerste productie model en klaar om samen met je heel veel leuke fietstochtjes te maken en ook lekker de dagelijkse boodschappen te doen of naar school te fietsen. Want laten we eerlijk zijn, eigenlijk is er niets lekkerder dan even op de fiets ipv met de auto stress hebben, gewoon even frisse lucht. Is goed voor je spieren, op mijn modellen moet je wel mee trappen maar ondersteunen je goed, en is goed voor het hoofd, het milieu, en noem zo maar op. Gewoon lekker en groen.

In de shop stel ik diverse modellen aan je voor, ik heb ook enkele concept Ebikes op de foto staan die bijna klaar zijn voor productie, daar lees ik graag je mening over en bij voorbestellen kan ik je verrassen met enkele leuke addons/upgrades voor deze heerlijke modellen.

Ik hoop dat je veel plezier heeft bij het bekijken van mijn modellen, mocht je vragen hebben mail mij dan